Când le spun prietenilor mei că urmez dieta ketogenică și le explic principiile acesteia, mulți dintre ei își bat capul cu neîncredere.

Informațiile pe care le furnizez sunt contrare intuiției lor – la urma urmei, cu toții am fost învățați încă din copilărie că ar trebui să limităm consumul de grăsimi, care provoacă creșterea în greutate.

Cu toate acestea, nu ar trebui să ne lăsăm ghidați de propriile noastre sentimente, ci de cunoștințele medicale atunci când stabilim o dietă. După cum confirmă cercetările, mecanismul cetozei poate contribui, de fapt, la o pierdere semnificativă în greutate.

Am deja o oarecare experiență cu dieta keto, dar mai ales pentru persoanele care sunt la început, comprimatele Keto Actives pot fi un sprijin important. Am decis să le testez și să împărtășesc recenzia mea.

Ce este Keto Actives?

Keto Actives este promovat ca fiind un supliment alimentar care vă permite să accelerați procesul de pierdere în greutate datorită compoziției sale inovatoare.

Secretul acțiunii sale se bazează pe punerea organismului într-o stare de cetoză, o situație în care corpul nostru obține energie din țesutul adipos, mai degrabă decât din glucoză.

Consumul regulat de Keto Actives vă permite, de asemenea, să reduceți mâncatul compulsiv, ceea ce are ca rezultat oprirea gustărilor între mese. Aceasta este o descoperire pentru persoanele care nu reușesc să limiteze cantitatea de alimente pe care o consumă, mai ales porțiile luate inconștient.

Suplimentul alimentar Keto Actives este un produs cu o compoziție foarte bine pusă la punct. Acesta se prezintă sub formă de tablete cu efect de slăbire. Este o combinație de substanțe atent selecționate care au un efect justificat științific.


KETO Actives + Dieta KETO

La început merită să explicăm mai în detaliu ce este dieta ketogenică, pentru că s-ar putea să nu fie clar pentru toată lumea. Există multe îndoieli și neînțelegeri în jurul acestui subiect. Este un mod de alimentație care necesită, în multe cazuri, o schimbare completă a modului de gândire cu privire la dietă: consumul unei cantități semnificative de grăsimi și limitarea carbohidraților. Cu toate acestea, pentru a aduce rezultatele așteptate, este necesar să se mențină un echilibru adecvat al nutrienților consumați.

Dieta ketogenică este recomandată nu numai pentru persoanele care pierd în greutate, ci și pentru unele boli – de exemplu, epilepsia rezistentă la medicamente la copii. Cu toate acestea, ea trebuie efectuată întotdeauna după consultarea și sub supravegherea unui medic – pentru a ne asigura că nu există contraindicații și că nu facem greșeli grave care ne pot afecta sănătatea.

Ipostaze ale dietei ketogenice

În dieta standard se recomandă să se consume aproximativ 50% carbohidrați, 35% grăsimi și 15% proteine. Cei mai mulți dintre noi, atunci când compunem un meniu, compunem mesele zilnice, ne străduim să obținem proporții similare.

În cazul dietei ketogenice, aceste proporții sunt inversate.

Până la 80-90% din necesarul de energie este acoperit de grăsimi, iar restul de 10-20% sunt carbohidrați și proteine. Acest lucru înseamnă că ar trebui să consumați doar atâția carbohidrați câți sunt conținuți de legume.

La o persoană obișnuită, carbohidrații sunt principala sursă de energie. Dieta ketogenică nu oferă suficientă energie, așa că apare cetoza, adică descompunerea grăsimilor.

Organismul, în căutarea unor surse de energie, începe să ardă țesutul adipos acumulat. Din acest motiv, pierderea în greutate poate fi chiar mai mare decât cea a unei diete standard de slăbire.

Keto Actives comprimate – un supliment alimentar pentru pierderea în greutate

În practică, însă, foarte multe persoane au probleme în a face ca mecanismul cetozei să funcționeze în organismul lor. Renunțarea aproape completă la carbohidrați și schimbarea obiceiurilor alimentare nu este ușoară.

Mulți oameni au probleme cu menținerea echilibrului corect, înlocuiesc carbohidrații cu proteine, care în exces sunt transformate în glucoză – acest lucru face, de asemenea, imposibilă intrarea în cetoză. Din acest motiv, a ajunge la un mic sprijin sub forma unui supliment alimentar natural poate fi o soluție bună.

Până de curând, persoanele care urmau o dietă ketogenică nu prea aveau de ales, deoarece tot felul de „arzătoare de grăsimi” și de inhibitori ai apetitului erau oferite pentru persoanele care urmau o dietă standard de slăbire. Din acest motiv, am fost foarte interesată de comprimatele Keto Actives, care cu siguranță se remarcă pe piață. Am decis să le încerc în timp ce urma o dietă ketogenică combinată cu activitate fizică (exerciții fizice ușoare regulate).

Cum ajută comprimatele Keto Actives în timpul unei diete ketogenice?

Producătorii de Keto Actives susțin că acestea îmbunătățesc metabolismul grăsimilor, forțând organismul să apeleze la depozitele de grăsime acumulate anterior și să le ardă mai repede. Acest lucru face posibilă și prevenirea acumulării de noi grăsimi subcutanate.

În același timp, se presupune că tabletele Keto Actives reduc pofta de mâncare, astfel încât veți putea să nu mai mâncați în exces, să nu mai ajungeți la gustări între mese și să consumați mai puține calorii decât înainte.

Produsul este potrivit pentru persoanele de toate vârstele, indiferent de greutate, stilul de viață și experiența anterioară cu pierderea în greutate. Este potrivit pentru persoanele de toate vârstele, indiferent de greutate, stil de viață și experiența anterioară de pierdere în greutate. Poate fi administrat de persoane care urmează diferite diete fără probleme de siguranță – chiar și suplimentarea pe termen lung nu ar trebui să provoace efecte secundare. Cu toate acestea, cele mai bune rezultate sunt obținute atunci când comprimatele Keto Actives sunt utilizate cu o dietă ketogenică. Aceasta este o dietă care, în prima perioadă de utilizare, poate avea diverse consecințe neplăcute, cum ar fi dureri de cap și slăbiciune a organismului. Keto Actives este conceput pentru a vă ajuta să depășiți această fază și să intensificați efectele dietei.

Keto Actives – cum funcționează

Eficacitatea Keto Actives se datorează acțiunii sale pe mai multe niveluri asupra organismului. Unele dintre cele mai comune proprietăți ale sale includ:

accelerarea ratei de metabolizare a grăsimilor, în timp ce direcționează organismul să ajungă la țesutul adipos stocat anterior;
inhibarea proceselor de acumulare de noi țesuturi grase;
limitarea aportului caloric prin reducerea apetitului, eliminând nevoia de a lua gustări între mese și prevenind supraalimentarea,
creșterea energiei,
facilitarea menținerii unor niveluri adecvate de glucoză și colesterol.

Așa cum am menționat, Keto Actives este recomandat în special persoanelor care urmează o dietă ketogenică, dar nimic nu împiedică utilizarea sa de către persoanele care nu intenționează să își schimbe obiceiurile alimentare și să includă în programul zilnic o activitate fizică suplimentară. Eficacitatea sa nu este afectată de IMC, de regimul alimentar sau de stilul de viață. Compoziția ingredientelor conținute în Keto Actives permite organismului să se stimuleze singur pentru a reduce grăsimea corporală. Suplimentul nu are efecte secundare, chiar dacă este luat pentru o perioadă lungă de timp.

Compoziția suplimentului Keto Actives

Atunci când analizez produse și suplimente pentru dumneavoastră pe blogul meu, acord întotdeauna atenție compoziției acestora. Caut preparate complet naturale, nu-mi place să-mi încarc inutil organismul cu pastile chimice artificiale. Tabletele Keto Actives sunt foarte bune în această privință: conțin numai extracte naturale și substanțe de origine vegetală de cea mai bună calitate. Mai jos este prezentată compoziția completă

Compoziția Keto Actives include:

Sursa: Site-ul producătorului Keto Actives

Comparativ cu alte suplimente alimentare disponibile pe piață, Keto Actives, se remarcă prin compoziția sa neobișnuită. Este o combinație a nu mai puțin de 7 ingrediente valoroase de origine naturală care au o acțiune legitimă pentru a pierde în greutate. Fiecare este cunoscut pe scară largă și se caracterizează prin faptul că are o serie de proprietăți. Compunerea suplimentului pe baza acestora ne-a permis să creăm un supliment alimentar care vă permite să pierdeți în greutate mai repede prin intrarea și menținerea organismului într-o stare de cetoză.

Efecte secundare ale administrării Keto Actives

În prospectul produsului, producătorul indică faptul că nu există efecte secundare ale administrării Keto Actives. Acesta indică faptul că este complet sigur. Totuși, rețineți că acest lucru se referă la doza zilnică recomandată de producător.

Din motive de siguranță, Keto Actives nu ar trebui să fie utilizat de persoanele care au o intoleranță la oricare dintre ingredientele din supliment. În plus, femeile însărcinate și cele care alăptează ar trebui să se abțină de la administrarea Keto Actives.

Cum ar trebui să fie dozat Keto Actives?

Conform recomandării producătorului suplimentului, Keto Actives trebuie administrat o dată pe zi, câte două comprimate. Este extrem de important să beți o cantitate mare de apă, care este de aproximativ 300 ml. Există 60 de comprimate în pachet, ceea ce vă permite să efectuați un tratament de o lună.

În nici un caz nu trebuie să creșteți doza zilnică de tablete de supliment Keto Actives.

Cât costă Keto Actives?

Un pachet de supliment Keto Actives costă 209.00 Lei. Acesta conține 60 de comprimate, ceea ce este suficient pentru un tratament de slăbire de 30 de zile. Dacă faceți achiziția pe site-ul producătorului, puteți profita de o promoție specială, care reduce semnificativ prețul unitar al unui pachet de Keto Actives.

Cumpărați 3 și obțineți 3 GRATUIT

În pachetul standard, cumpărând 2 pachete la un moment dat, îl primiți pe al treilea ca un cadou. Ca urmare, un pachet de tablete Keto Actives costă 418.00 Lei
Pachetul optim vă permite să cumpărați până la 6 pachete la prețul de 3. Atunci prețul unui pachet este de numai 627.00 Lei

Vezi reducerile de pe site-ul web al producătorului KetoActives.ro

De unde pot cumpăra Keto Actives?

Keto Actives este un supliment care nu este disponibil pentru vânzare în farmacii și magazine de papetărie. Achiziționarea sa se poate face numai pe site-ul oficial al producătorului, unde puteți cumpăra cu siguranță un produs original și de calitate deplină. În plus, este posibilă rambursarea în cazul în care produsul achiziționat nu corespunde așteptărilor consumatorului.

Site-ul oficial al producătorului: Keto Actives

Popularitatea în creștere a suplimentului duce la crearea de preparate care se bazează pe acest brand. De obicei, acestea sunt oferite la prețuri mai mici, dar eficacitatea lor nu este nici măcar comparabilă cu Keto Actives.

Keto Actives – efecte

Primele rezultate din aportul regulat de Keto Actives sunt vizibile după câteva săptămâni. Efectele administrării produsului pot fi resimțite după o perioadă mult mai scurtă de timp. Deja după câteva zile se observă o scădere a apetitului și o creștere a energiei. Fiecare organism are nevoie de o anumită perioadă de timp pentru a reduce grăsimea corporală, așa că este important să luați Keto Actives nu doar ocazional. După 30 de zile, veți observa schimbări în forma corpului, dar continuarea tratamentului vă permite să le aprofundați și să le mențineți.

Ce părere am despre Keto Actives?

Există multe suplimente alimentare pe piață concepute pentru a susține pierderea în greutate. În calitate de dietetician și de persoană care s-a luptat și ea cu excesul de grăsime corporală, mă angajez să recomand clienților mei formulări active sigure. Deși la prima vedere Keto Actives părea un supliment ca oricare altul, compoziția și efectele sale sunt cu adevărat impresionante. Având în vedere faptul că m-a ajutat pe mine în timp ce am redus kilogramele nedorite, sunt fericit să îl recomand clienților mei astăzi.

În acest moment, este important să subliniez încă o dată avantajele utilizării Keto Actives. Tabletele au fost create din ingrediente de origine naturală compuse cu grijă. Acest lucru înseamnă că utilizarea lor este complet sigură pentru sănătatea dumneavoastră și nu provoacă efecte secundare nedorite. În plus, lipsa produselor de origine animală este un argument pentru persoanele care urmează diete vegetariene și vegane.

Deși acest produs este direct responsabil pentru accelerarea metabolismului grăsimii corporale inutile, merită să-l utilizați împreună cu o dietă ketogenică. Consumul de alimente potrivite, exercițiile fizice de mai multe ori pe săptămână și administrarea de suplimente suplimentare sunt factori care vor ajuta cu siguranță procesul de pierdere în greutate.

Printre numeroasele preparate similare de acest tip de pe piață, este dificil de găsit un produs cu o compoziție mai interesantă, plină de compuși activi naturali. Vă recomand să testați comprimatele Keto Active, care reprezintă o modalitate sigură și eficientă de a vă ajuta organismul să intre într-o stare de cetoză.

Keto Actives – opinii

Merită să ajungeți la comprimatele Keto Actives?

Comprimatele Keto Actives nu sunt un medicament miraculos care vă va face să pierdeți în greutate în mod magic, fără niciun efort. Un astfel de remediu pur și simplu nu există, iar dacă producătorul oricărui vă asigură că este posibil, cel mai probabil avem de-a face cu o fraudă. Cu toate acestea, comprimatele Keto Actives sunt o soluție foarte bună pentru persoanele care lucrează la corpul lor și doresc ca eforturile lor să se traducă în cele mai bune rezultate posibile.

Acesta este produsul perfect dacă vă decideți să începeți o dietă ketogenică și sunteți motivat să mențineți un echilibru nutrițional adecvat. Cu siguranță nu este o dietă pentru toată lumea, dar dacă nu există contraindicații, merită să o încercați – în multe cazuri dă rezultate mult mai bune decât o dietă „obișnuită”. Comprimatele Keto Actives sunt un sprijin excelent, dar nu există nicio iluzie că ne vor scuti de necesitatea de a urmări ceea ce mâncăm sau de a efectua chiar și activități fizice simple. Un plus suplimentar, pe lângă pierderea în greutate, pentru mine este o doză solidă de energie, care se traduce prin funcționarea în orice sferă de activitate.

Udostępnij

O autorze

Mă numesc Teresa Torp și sunt absolventă a Școlii de Dietetică de la Harvard din România. Am absolvit 7 ani de studii în psihologia adulților și dietetică. De aproape 15 ani ajut oamenii cu diverse probleme de sănătate (pierdere în greutate, creștere musculară, probleme erectile, probleme de piele). Am petrecut ultimii ani cercetând și alegând cele mai bune suplimente de pe piață, astfel încât acestea să fie perfecte pentru persoanele care folosesc cunoștințele mele descrise pe acest blog. Toate informațiile pe care le ofer pe acest site sunt susținute de cercetări și de cunoștințele mele. Specialitatea mea este obezitatea și problemele de piele (acnee, piele uscată sau grasă). Dacă aveți o problemă cu oricare dintre aceste lucruri, ați ajuns la locul perfect. Cu cunoștințele și experiența mea, vom rezolva problema dumneavoastră.