Doar 5 din 100 de bărbați se bucură de un penis în erecție mai lung de 16 cm! Penisul mediu are o lungime de aproximativ 13,12 cm și este uneori cauza complexelor. Dimensiunea este importantă atât pentru bunăstarea și ego-ul bărbaților, cât și pentru posibilitatea de a satisface partenerele sexuale feminine.

Cele mai cunoscute metode de mărire a penisului sunt intervenția chirurgicală și utilizarea gadgeturilor. Intervenția chirurgicală, însă, prezintă un risc ridicat și, în plus, din cauza contraindicațiilor, nu toată lumea poate beneficia de ea.

CUMPĂRAȚI ACUM. PROMOVARE -50%

Întinderea mecanică a penisului poate fi foarte periculoasă din cauza riscului de a-i deteriora structura.

Se pare că, de când Member XXL a apărut pe piață, niciun bărbat nu mai trebuie să se rușineze și fiecare bărbat are șansa de a-și satisface partenera ca niciodată. Este un produs inovator pentru mărirea penisului. Opinia Member XXL a fost pregătită astfel încât un grup mare de bărbați să se poată convinge de existența unei metode sigure pentru problemele jenante.

Merită să aflați cum funcționează Member XXL și dacă vă puteți baza cu adevărat pe astfel de rezultate, așa cum sunt promise de producător.

Ce este Member XXL?

Member XXL este un produs sub formă de tablete care este conceput pentru a mări sexul masculin într-o perioadă scurtă de timp, într-un mod natural și sigur. Este disponibil fără prescripție medicală, ceea ce înseamnă că îl puteți comanda online fără nicio problemă. Pastilele pentru mărirea penisului sunt concepute pentru bărbații care:

 • nu sunt mulțumiți de mărimea penisului lor,
 • doresc să își satisfacă pe deplin partenerul,
 • au complexe care rezultă din funcții sexuale limitate, incomplete,
 • caută o modalitate de a îmbunătăți senzațiile în timpul actului sexual și în timpul jocului solo,
 • doresc să își mărească singuri penisul

Member XXL este disponibil online de pe site-ul oficial al producătorului (Produs original) la această adresă(click aici sau pe imagine)

DOAR ASTĂZI PROMOȚIE. PROMOVARE -50%

Cum funcționează Member XXL?

Tabletele Member XXL funcționează în mod complet natural. Acestea contribuie la alungirea și îngroșarea penisului fără consecințe negative. Nu există întindere sau durere în timpul tratamentului. De asemenea, nu există alte afecțiuni. Producătorul asigură despre siguranța ridicată a produsului pentru sănătate. Member XXL are un efect benefic asupra întregii stări corporale. Acesta se concentrează pe provocarea efectului de mărire a apendicelui masculin, dar în plus, are grijă de formă în mod cuprinzător.

 • Oferă mărirea penisului fără durere.
 • Îmbunătățește vitalitatea.
 • Îmbunătățește condiția sexuală și fizică.
 • Crește nivelul de testosteron din sânge.
 • Crește dorința de sex, deoarece crește libidoul.
 • Adaugă energie.
 • Acționează ca un afrodiziac.
 • Îmbunătățește calitatea și intensitatea senzațiilor în timpul actului sexual.
 • Îmbunătățește rezistența și prelungește durata actului sexual.

Compoziția produsului Member XXL sub lupă

Producătorul se asigură că specialiștii care lucrează la compoziția Member XXL au combinat substanțe de înaltă calitate de origine naturală cu o dozare optimă a ingredientelor utilizate. Rezultatul final este o formulă bine gândită, care se distinge prin eficiența sa ridicată.

În cazul pastilelor Member XXL, compoziția este listată pe site-ul producătorului. Nu există substanțe suspecte în ele. Toată lumea se poate familiariza cu lista de substanțe active. Producătorul nu ascunde nimic, așa că putem fi siguri că produsul nu ne va afecta sănătatea. Deci, să aruncăm o privire la cele mai importante ingrediente.

 • L-arginina este un precursor al oxidului nitric, un compus care influențează dilatarea vaselor de sânge și asigură deblocarea și intensificarea fluxului sanguin către penis. Îmbunătățește performanțele sexuale.
 • Extractul din fructul de citronela chinezească ajută la redobândirea echilibrului mental, datorită căruia Member XXL are grijă și de bărbații care au dezvoltat efectiv complexe considerabile și nu sunt capabili să se bucure de plăcerea sexului. În plus, Citronela chinezească are un efect pozitiv asupra sistemului cardiovascular. Acesta asigură o circulație sanguină adecvată, inclusiv în zona organelor intime.
 • Un extract din rădăcină de ginseng stimulează forțele vitale, adaugă energie, crește eficiența organismului și are o influență pozitivă asupra erecției. Susține relaxarea vaselor de sânge din corpurile cavernoase care umplu structura penisului. Este o sursă de substanțe numite ginsenozide care îmbunătățesc potența.
 • Extractul de șofran este un afrodiziac cu proprietăți care cresc apetitul sexual. Acesta contracarează tulburările legate de funcțiile sexuale.
 • Extractul de piper negru nu numai că ajută la absorbția altor compuși, dar și contracarează îmbătrânirea. Este cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante. De asemenea, are un efect diastolic. Are un efect benefic asupra sistemului nervos și are un efect neuroprotector. Cele mai recente rapoarte confirmă influența compusului conținut în piperul negru (piperina) asupra stopării dezvoltării cancerului de prostată.
 • Extractul de palmier sabal sprijină într-adevăr sănătatea bărbaților în mai multe moduri. Acesta susține sănătatea prostatei, contracarează afecțiunile urinare, crește libidoul și are proprietăți anti-androgenice.
 • Extractul de măceș este deosebit de benefic pentru problemele asociate cu niveluri ridicate de dihridrotestosteron (DHT). Contribuie la creșterea masei musculare. Asigură reglarea tensiunii arteriale.
 • Zincul întărește funcțiile sistemului reproducător. Contribuie la îmbunătățirea libidoului și a potenței. Stimulează producția de spermatozoizi.

Compoziția membrului XXL este în principal

 • extracte naturale,
 • vitamine,
 • substanțe foarte eficiente,
 • compuși adaptați la nevoile organismului unui bărbat.

Calitatea și cantitatea ingredientelor din Member XXL se traduc printr-un preț al produsului care poate părea ridicat. Cu toate acestea, trebuie să recunoașteți că un pachet de Member XXL poate înlocui multe produse diferite cumpărate separat și, de asemenea, oferă un efect complex, deoarece conține doze optim ajustate din fiecare componentă. Compoziția bogată a produsului este un atu destul de important și cu siguranță are un impact semnificativ asupra eficienței. Se pare că Member XXL are o mulțime de proprietăți care sunt benefice pentru forma și starea unui bărbat, în special cea sexuală.

Cum se utilizează Member XXL? Dozaj și durata tratamentului

Utilizarea pastilelor Member XXL nu ar trebui să fie dificilă pentru nimeni. Este important să respectați toate recomandările producătorului. Numai atunci vă puteți aștepta la rezultatele promise. Nu ar trebui să decideți propria doză sau să creșteți doza maximă zilnică. Se recomandă să luați 2 comprimate pe zi. Aceasta este doza maximă care poate fi luată în timpul zilei. Produsul este disponibil în capsule ușor de înghițit. Folosiți apă pentru a le bea pe fiecare. Comprimatele pot fi luate în doză divizată, dimineața și seara sau câte două odată. Cel mai bine este să luați Member XXL cu aproximativ o jumătate de oră înainte de o masă planificată. Tratamentul nu necesită schimbări semnificative în viața dumneavoastră de zi cu zi. Ar trebui să devină o parte din rutina dumneavoastră zilnică. Ambalajul mic al comprimatelor permite să le luați cu dumneavoastră peste tot. Grafica neutră de pe cutie asigură discreția, fără a trăda conținutul.

Tratamentul ar trebui să includă cel puțin un ciclu, ceea ce înseamnă că ar trebui să folosiți cel puțin un pachet. Primele efecte sunt vizibile după 3 săptămâni. Utilizarea Member XXL pe o perioadă mai lungă de timp asigură o creștere și o menținere a rezultatelor. Se recomandă utilizarea produsului timp de 3 luni, iar dacă doriți să întăriți efectul, prelungiți tratamentul la 6 luni.

Nu este necesar să vă abțineți de la consumul de alcool în timpul tratamentului. Member XXL nu reacționează cu băuturile alcoolice, totuși, acestea nu trebuie folosite pentru a sorbi pilula. De asemenea, trebuie să ne amintim că alcoolul are un efect negativ asupra performanței sexuale.

Efectele Member XXL

Ca urmare a administrării regulate a pastilelor Member XXL se ajunge la următoarele:

 • îngroașă și lungește penisul cu până la 9 cm,
 • îmbunătățiți calitatea vieții sexuale,
 • sporesc senzațiile atât ale bărbatului, cât și ale partenerei sale,
 • creșteți libidoul,
 • îmbunătățiți starea psihofizică.

Primele efecte pot fi resimțite și observate deja după 3 săptămâni. Member XXL oferă mult mai mult decât o simplă mărire a penisului. Deși aceasta este direcția principală a acțiunii sale, produsul ar trebui să vă schimbe semnificativ viața sexuală. Se presupune că va schimba o viață neatractivă într-una care va fi plină de satisfacții. Un bărbat are șansa de a scăpa de complexe și de a-și mări penisul în mod non-invaziv. Datorită acestui lucru, el va căpăta încredere în sine și va deveni un amant care colectează multe complimente. Ca urmare a tratamentului, libidoul crește, ceea ce este, de asemenea, important pentru contacte sexuale atractive.

Member XXL și efectele secundare

Toate efectele promise de producător pot fi obținute fără efecte secundare. Produsul a fost creat folosind substanțe de origine naturală. Este bine tolerat de bărbați. Are o compoziție complet diferită față de medicamentele cu potență cunoscută din farmacie. Îl puteți utiliza fără teamă, deoarece nu există contraindicații semnificative. Cu toate acestea, merită să citiți lista de ingrediente pentru a exclude posibilele alergii.

Member XXL este o pastilă dedicată adulților. Prin urmare, nu ar trebui să fie luate de tineri care nu au încă 18 ani.

Cât costă Member XXL? Prețul în comparație cu alte metode pentru mărirea penisului

Înainte de a comanda Member XXL, este o idee bună să verificați cât costă alte produse pentru mărirea penisului. Cele de farmacie sunt într-adevăr destul de mult mai scumpe decât pastilele Member XXL și este dificil să găsești promoții sau reduceri. Cea mai bună soluție este să cumpărați un set de pachete, pentru că atunci în cazul unui pachet de Member XXL prețul scade sub 100 zł. Dacă comandați comprimatele într-un pachet de bază, veți plăti în plus cu aproape 50%. Pachetul optim vă permite să obțineți până la 3 pachete complet gratuit. La început puteți alege și pachetul standard, care va asigura un tratament de 3 luni. Diferitele opțiuni din care puteți alege sunt prezentate în tabelul de mai jos:

Denumirea pachetuluiPachet de bazăPachet standardPachet optimal
Timp de vindecare1 lună3 luni6 luni
Numărul de unități pe ambalaj12+13+3
Număr de pachete gratuite01 GRATUIT3 GRATUIT

De unde să cumpărați Member XXL? Discreție și ușurință în comandă

Link către site-ul oficial al producătorului Member XXL

Comanda și livrarea Member XXL este foarte eficientă și, ceea ce este cel mai important, discretă. Nimeni nu va afla ce se află în pachet. Puteți cumpăra preparatul pentru mărirea penisului fără a ieși din casă. Originalul Member XXL este disponibil pe site-ul producătorului. Feriți-vă de contrafaceri. Datorită popularității crescânde a produsului, există multe reclame care vând Member XXL la un preț suspect de scăzut. Nu trebuie să vă lăsați păcălit, mai ales când vine vorba de pastilele care intră în corpul dumneavoastră. Cele de la o sursă neverificată nu vor garanta rezultate și, în plus, pot fi dăunătoare pentru sănătatea dumneavoastră.

Pentru a cumpăra Member XXL, tot ce trebuie să faceți este să completați un formular scurt și să alegeți o metodă de plată. Puteți alege să plătiți online sau la livrare. Puteți să vă exprimați dorința de a primi reduceri, astfel veți primi notificări despre reduceri la adresa dvs. de e-mail. Cumpărăturile dumneavoastră sunt 100% sigure. Datele pe care le introduceți vor fi criptate cu o conexiune SSL corespunzătoare. Nu trebuie să ne fie teamă că vor cădea în mâini greșite. Pachetul a sosit mai repede decât mă așteptam. Am început imediat tratamentul.

Merită să cumpărați Member XXL?

În această recenzie am încercat să includ cele mai importante informații despre Member XXL și am prezentat opinia mea despre produs. Acum este timpul să rezumăm avantajele și dezavantajele pastilelor de mărire a penisului.

Avantajele lui Member XXL:

 • mărirea eficientă a penisului într-un timp scurt,
 • soluție mai ieftină decât o intervenție chirurgicală,
 • siguranță ridicată de utilizare,
 • formulă inovatoare,
 • efecte de lungă durată,
 • formulare deschisă și ingrediente de înaltă calitate,
 • evaluări ridicate din partea bărbaților și a specialiștilor,
 • nu există contraindicații semnificative pentru a lua tratamentul,
 • ajutor pentru o problemă jenantă a bărbaților,
 • disponibilitate ușoară datorită lipsei unei prescripții medicale necesare și a posibilității de a utiliza cumpărăturile online,
 • cumpărături fără riscuri – posibilitatea de a returna produsul în caz de nemulțumire,
 • eficacitate ridicată.
NU AȘTEPTA! CUMPĂRAȚI ACUM. PROMOVARE -50%

Eficacitatea Member XXL în cadrul studiilor a fost evaluată pe un grup de 90 de bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 50 de ani. Tratamentul de testare de 12 săptămâni a dus la o creștere medie a penisului de 5 cm. Studiul de satisfacție Member XXL a fost la fel de bun, 70% dintre bărbați apreciind produsul ca fiind foarte bun, 18% ca fiind bun și doar 12% așteptând un rezultat mai bun.

Dezavantajele Member XXL:

 • nu putem cumpăra produsul în staționare,
 • costul tratamentului,
 • formula comprimatelor, care poate să nu fie pe placul tuturor.

Raportul calitate/preț poate fi descris ca fiind foarte bun. Este greu de găsit un efect de mărire a penisului cu o metodă mai ieftină și mai sigură. Cu toate acestea, trebuie să se țină cont de faptul că:

 • tratamentul trebuie să fie regulat, deci răbdarea și consecvența sunt importante pentru rezultatul final,
 • efectele nu sunt vizibile a doua zi, dar cu timpul, după câteva săptămâni, vor fi cu adevărat vizibile și sesizabile,
 • pentru a cumpăra original Member XXL în siguranță și discret, trebuie să plasați o comandă online pe site-ul producătorului,
 • cea mai rentabilă soluție este să cumpărați trei pachete deodată, deoarece apoi veți primi alte trei pachete complet gratuite.

Opinia mea despre Member XXL

Înainte de a ajunge la pastile am citit o mulțime de comentarii online. Opiniile despre Member XXL pe Internet variază, dar știu din experiență că nu întotdeauna merită să le sugerezi. Se știe că nimic nu funcționează imediat. Mai ales în cazul produselor naturale. Este nevoie de timp și perseverență. Specialiștii spun despre asta. Member XXL se bucură de recunoaștere în rândul persoanelor care sunt familiarizate cu compoziția produselor sub formă de pastile. Analizele de compoziție nu fac decât să confirme unicitatea și siguranța pentru sănătate a formulei Member XXL. Prețul și garanția de satisfacție îi conving chiar și pe cei care se îndoiesc de eficacitatea mijloacelor naturale să cumpere produsul. Producătorul oferă reduceri avantajoase și, de asemenea, asigură că în caz de nemulțumire și lipsă de efecte vizibile este posibil să vă recuperați banii.

Eu însumi am avut o distanță destul de mare față de tratament. Am fost consecventă și a dat roade. Făcând măsurători fiabile, am văzut 2 cm în plus deja după 3 săptămâni. Cu timpul, acest efect s-a îmbunătățit și în cele din urmă am câștigat 8 cm. Acest rezultat mă satisface pe deplin și confirmă ceea ce promite producătorul.

Tratamentul a decurs fără efecte secundare. Nu m-am plâns de nicio deteriorare a stării mele de bine.

Consecvența și regularitatea stau cu siguranță la baza efectelor.

Luarea de pastile este încă nimic în comparație cu o intervenție chirurgicală sau cu petrecerea timpului cu pompele de mărire. În cazul meu nu a fost nevoie să folosesc mijloace suplimentare pentru mărirea penisului. Nu mi-am schimbat obiceiurile în timpul tratamentului. Nu am folosit niciun alt mijloc. Am luat pastilele doar pentru a vedea dacă Member XXL chiar funcționează.

Utilizarea regulată a Member XXL contribuie efectiv la mărirea penisului. Modificările vizibile includ atât alungirea, cât și îngroșarea. Ceea ce este important, nu trebuie să așteptați mult timp pentru rezultate. În cazul meu, primele rezultate au fost doar o chestiune de 3 săptămâni. Cu toate acestea, am persistat în decizia mea și am folosit Member XXL timp de 3 luni. Cred că astfel de rezultate în condiții casnice nu se pot obține cu alte metode. Acum am decis să continui tratamentul pentru a consolida și menține efectele în următoarele 3 luni.

Udostępnij

O autorze

Mă numesc Teresa Torp și sunt absolventă a Școlii de Dietetică de la Harvard din România. Am absolvit 7 ani de studii în psihologia adulților și dietetică. De aproape 15 ani ajut oamenii cu diverse probleme de sănătate (pierdere în greutate, creștere musculară, probleme erectile, probleme de piele). Am petrecut ultimii ani cercetând și alegând cele mai bune suplimente de pe piață, astfel încât acestea să fie perfecte pentru persoanele care folosesc cunoștințele mele descrise pe acest blog. Toate informațiile pe care le ofer pe acest site sunt susținute de cercetări și de cunoștințele mele. Specialitatea mea este obezitatea și problemele de piele (acnee, piele uscată sau grasă). Dacă aveți o problemă cu oricare dintre aceste lucruri, ați ajuns la locul perfect. Cu cunoștințele și experiența mea, vom rezolva problema dumneavoastră.