Alegerea unui remediu pentru pierderea în greutate este în prezent o sarcină destul de dificilă – există o mulțime de preparate pe piață, cu prețuri diferite

Cu toate acestea, merită să acordați atenție mai multor aspecte ale unui astfel de produs: nu ar trebui să conțină un număr mare de ingrediente artificiale, sintetice (la urma urmei, acestea pot fi dăunătoare pentru sănătate), ar trebui, de asemenea, să analizați compoziția sa chimică pentru substanțele care ajută efectiv la pierderea în greutate.

NU AȘTEPTA! CUMPĂRAȚI ACUM.PROMOVARE -50%

Multe dintre remediile disponibile nu au de fapt substanțe care să sprijine pierderea în greutate, ci doar ingrediente largi care au un efect pozitiv asupra organismului.

Un produs care se remarcă pe piață este Piperinox.

Haideți să analizăm mai îndeaproape toate informațiile despre acest produs.

Prima impresie

Piperinox este un produs care este evaluat foarte pozitiv pe diverse forumuri sau agregatoare de recenzii ale consumatorilor. Multe informații despre el pot fi găsite și pe bloguri (atât generale, cât și mai specializate, dedicate în principal pierderii în greutate.

Voci împotriva utilizării acestui preparat apar mai ales pe forumuri, sub forma Mai bine mâncați mai puțin și mișcați-vă mai mult. Cu toate acestea, opiniile dieteticienilor, adică ale persoanelor educate cu cunoștințe adecvate despre pierderea în greutate, indică faptul că o astfel de afirmație nu este în întregime adevărată – dieta adecvată și activitatea fizică menționate mai sus sunt elemente obligatorii ale procesului de slăbire (nu vă puteți aștepta ca preparatul să facă totul pentru dvs.), totuși, selectarea unui agent de susținere adecvat va facilita în mod semnificativ acest proces și va reduce riscul de efecte nedorite efectul yo-yo.

După analizarea informațiilor disponibile pe Internet, se poate concluziona că Piperinox se caracterizează printr-un număr foarte mare de opinii pozitive și numeroase recomandări din partea experților

Acțiune

Piperina este principalul ingredient al Piperinox. Ceea ce este important, aceasta aparține compușilor organici naturali – se găsește, printre altele, în piperul negru.

Istoria utilizării acestei substanțe în scopuri terapeutice datează din cele mai vechi timpuri – era deja folosită în medicina chineză și indiană. Prin urmare, nu este o invenție nouă, sintetică, cu efecte necunoscute asupra organismului.

Piperina are efecte foarte benefice asupra organismului uman – ajută în caz de constipație, diaree sau indigestie, are, de asemenea, proprietăți antibacteriene și poate reduce riscul de cancer.

Efectele sale privesc, de asemenea, sistemul nervos, deoarece previne boala Alzheimer și depresia – aceasta din urmă este deosebit de importantă în zilele noastre, fiind una dintre bolile civilizației secolului XXI.

Cele mai importante, însă, sunt proprietățile care susțin pierderea în greutate. Să le analizăm din punct de vedere biologic și chimic.

Metabolismul uman constă în două tipuri de reacții: anabolismul și catabolismul.

Anabolismul este reprezentat de reacțiile de sinteză a unor compuși mai complecși (de exemplu, procesul de sinteză a proteinelor din aminoacizi, a zaharurilor din dioxid de carbon și apă etc.), astfel că în cazul slăbitului ne interesează cel de-al doilea tip – reacțiile catabolice se bazează pe descompunerea compușilor și eliberarea de energie – aceasta include descompunerea grăsimilor.

Piperina este o substanță foarte eficientă în procesul de slăbire, deoarece nu numai că influențează intensitatea reacțiilor catabolice în detrimentul reacțiilor anabolice (de exemplu, susținând absorbția glucozei de către mușchi – dacă acest proces nu ar avea loc în mod eficient, organismul ar folosi acest compus pentru a forma grăsimi, de care dorim să scăpăm în procesul de slăbire), dar și pentru că accelerează rata globală a metabolismului – datorită acestei duble acțiuni, procesul natural de slăbire are loc mai rapid și mai eficient.

Absorbția crescută a glucozei de către mușchi și îmbunătățirea circulației sângelui duc, de asemenea, la o mai bună performanță a organismului, care poate fi resimțită în timpul activității fizice.

Piperina are, de asemenea, un efect asupra sistemului endocrin; mai exact, reduce secreția hormonului foamei (grelina – atunci când cantitatea sa este mai mică, avem un apetit redus, ceea ce favorizează pierderea în greutate) sau a insulinei (un hormon care scade nivelul de glucoză din sânge, dar a cărui acțiune stimulează sinteza grăsimilor).

Important este că piperina acționează tot timpul, nu doar în timpul efortului fizic. Cu toate acestea, efectele sale sunt mai intense în timpul activității; exercițiul fizic este recomandat de organizațiile mondiale de experți, de exemplu OMS. De asemenea, piperina favorizează asimilarea nutrienților esențiali.

În afară de substanța în sine, forma sa este de asemenea importantă. Piperinox conține o BioPerine® specială. Alte tipuri de piperină pot conține substanțe nocive provenite din îngrășăminte sau pesticide. BioPerine® înseamnă beneficii – fără compuși secundari dăunători pentru sănătate, o absorbție mai bună și o eficacitate de până la 30 de ori mai mare. Siguranța acestei substanțe a fost aprobată de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA).

Piperinox – compoziție și eficacitate

Pe lângă substanța activă principală, ingredientele secundare influențează, de asemenea, acțiunea eficientă a preparatului. Acestea au rolul de a asigura asimilabilitatea produsului și de a crește eficacitatea acestuia.

Este bine atunci când sunt de origine naturală, pentru că atunci putem fi siguri de siguranța preparatului și de absența efectelor secundare (merită totuși menționat faptul că trebuie să citiți întotdeauna prospectul – în cazul anumitor grupuri, cum ar fi femeile însărcinate, merită să vă asigurați că nu există contraindicații la utilizarea agentului).

Ingredientele din Piperinox îndeplinesc această cerință. Să aruncăm o privire mai atentă la fiecare dintre ele:

 • Extract de scoarță de scorțișoară – un alt ingredient ale cărui proprietăți vindecătoare au fost apreciate încă din cele mai vechi timpuri. Acesta are un efect foarte pozitiv asupra sistemului digestiv – reduce riscul de indigestie, flatulență sau alte afecțiuni. Stimulează secreția de suc gastric, care crește activitatea enzimelor responsabile de digestie (în termeni simpli: îmbunătățește digestia), dar suficient de blând pentru a nu provoca hiperaciditate gastrică – o boală cauzată de secreția excesivă a acestui suc. Substanțele pe care le conține asigură menținerea unui nivel adecvat de zahăr în sânge (un exces ar crește sinteza de grăsimi nedorite), de asemenea, protejează împotriva efectului yo-yo. Unele surse spun că ar avea efecte antiinflamatorii.
 • Crom – Este un element care face parte din microelementele esențiale. Inhibă apetitul excesiv, stimulează descompunerea grăsimilor. De asemenea, reduce cantitatea de grăsimi LDL (așa-numitul colesterol rău, implicat în formarea plăcilor aterosclerotice) și reduce riscul de osteoporoză, care se traduce prin creșterea fragilității osoase. Deficitul de crom favorizează creșterea în greutate. Acesta se găsește în mod natural în multe fructe și legume, dar și în ouă și în carnea de vită gătită.
 • Extract din rizomul de ghimbir – un medicament cunoscut de 3 mii de ani. Are o gamă largă de efecte, stimulează pierderea în greutate prin susținerea proceselor metabolice și digestive. Face parte dintre antioxidanți și are efecte antiinflamatorii. De asemenea, stimulează circulația și asimilarea nutrienților necesari.
 • Extract de fructe de portocale amare – stimulează lipoliza, adică descompunerea grăsimilor. Conține vitamine esențiale pentru om. Datorită influenței sale asupra multor procese, favorizează reducerea greutății corporale.
 • Extract de fructe de capsicum anual – susține digestia. Este cea mai bogată sursă naturală de capsaicină. Această substanță stimulează termogeneza naturală – procesul de generare a căldurii din organism, în care sunt arse grăsimile.
 • Extract de semințe de guarana – folosit de mult timp ca agent terapeutic. Susține metabolismul grăsimilor, crește rezistența și performanța fizică. Stimulează, de asemenea, sistemul nervos și sistemul imunitar. Face parte dintre antioxidanți.

Remediul conține numai substanțe de origine naturală, în formele cele mai favorabile asimilării și, prin urmare, cele mai eficiente.

Fiecare substanță maximizează eficiența procesului de slăbire. Compoziția produsului a fost bine gândită, ceea ce se poate observa în dozele fiecărui ingredient în parte, de exemplu, conține 100% din doza zilnică recomandată (DZR) de crom, ceea ce elimină necesitatea de a lua alte suplimente care să conțină acest element (trebuie remarcat faptul că un conținut atât de ridicat de crom combinat cu cel prezent în alimentație nu prezintă un risc de exces de acest element în organism – cromul natural este metabolizat și excretat în exces).

DOAR ASTĂZI PROMOȚIE

Formă de administrare și absorbție

Piperinox se prezintă sub formă de capsule. Cu toate acestea, nu sunt obișnuite – se utilizează DRcaps® inovatoare. Acest lucru este foarte important, deoarece eficacitatea produsului depinde de tipul de capsule.

Utilizarea capsulelor tipice cu eliberare imediată este ineficientă – ingredientele preparatului sunt eliberate în stomac, unde pH-ul este foarte scăzut (datorită prezenței acidului gastric), ceea ce le poate deteriora structura chimică, făcând imposibilă absorbția și acțiunea corectă a acestora.

Capsulele prost concepute pot avea un gust și un miros neplăcut și pot provoca tulburări stomacale neplăcute și dăunătoare, cum ar fi arsurile la stomac sau balonarea. Prin utilizarea DRcaps®, aceste probleme pot fi eliminate. Aceste capsule speciale sunt aproape complet rezistente la acidul clorhidric prezent în stomac, protejând astfel în mod eficient structura substanțelor active conținute în Piperinox.

Protecția oferită este multifațetată – se referă nu numai la protecția la un pH foarte scăzut, ci și, de exemplu, împotriva apei (unele dintre substanțe o absorb, un aflux excesiv de intens de apă ar putea să le deterioreze). Gustul și mirosul, care în cazul extractelor din plante conținute în produs sunt teoretic destul de intense, sunt complet mascate, ceea ce crește semnificativ confortul utilizării preparatului.

De asemenea,DRcaps® nu contribuie la apariția unor tulburări stomacale neplăcute.

Datorită capsulelor speciale, Piperinox este foarte bine absorbit, fapt verificat în cadrul unui studiu de laborator avansat. Acesta a presupus utilizarea de capsule etichetate. S-a demonstrat că eliberarea completă a substanțelor active are loc cu până la 45 de minute mai târziu decât în forma clasică de capsulă, în intestin – numai acolo este posibilă absorbția completă a compușilor chimici (sursa de informații despre cercetare: site-ul producătorului Piperinox).

Acest lucru indică o asimilabilitate mult mai mare și, prin urmare, eficacitatea preparatului în comparație cu agenții concurenți.

Un avantaj important al capsulelor DRcaps® este, de asemenea, faptul că acestea sunt în întregime vegetariene, ceea ce nu este deloc evident și comun cu alte produse.

Piperinox – cine îl poate lua? Utilizare

Piperinox este un produs pentru pierderea în greutate care poate fi utilizat atât de bărbați, cât și de femei. Se administrează prin administrarea a 1 capsulă pe zi, între mese. Trebuie luată cu o cană (aproximativ 300 ml) de apă.

Piperinox – efecte secundare, contraindicații

Acest produs conține numai ingrediente naturale și a fost conceput pentru a fi lipsit de substanțe nocive (acest lucru se poate observa, de exemplu, în utilizarea inovatoarei BioPerine®, care nu conține substanțe artificiale nocive, cum ar fi îngrășăminte, pesticide sau pesticide). Acest lucru face ca Piperinox să fie practic lipsit de efecte secundare și, prin urmare, potrivit pentru a fi utilizat de aproape toată lumea. Aproape, deoarece femeile însărcinate și cele care alăptează nu ar trebui să-l folosească. Cu toate acestea, nu este vorba de compoziția preparatului (este inofensiv), sau de acțiunea sa, ci de procesul de pierdere în greutate în sine – organismul este mai împovărat în această stare, deci nu ar trebui să fie împovărat și mai mult.

Cum să pierzi în greutate în mod eficient? De ce este important să alegeți și să folosiți produsul potrivit?

O pierdere în greutate reușită constă în trei factori: o dietă echilibrată, o activitate fizică adecvată și produsul potrivit. Scepticii susțin că este posibil să slăbești doar datorită primilor doi. Acest lucru este doar parțial adevărat: deși utilizarea măsurilor suplimentare nu este obligatorie, există câteva argumente foarte puternice pentru includerea lor. Merită pentru că:

 • Produsul potrivit va accelera semnificativ procesul de pierdere în greutate. Dacă utilizați Piperinox, vă puteți aștepta la primele rezultate după doar câteva săptămâni (mai repede decât cu orice alt produs și incomparabil mai repede decât fără niciun produs). Cu cât vedem mai repede efectele acțiunilor noastre, cu atât mai motivați vom fi să le continuăm, deci acest lucru este foarte important.
 • Fără a folosi un preparat adecvat pentru a obține aceleași rezultate (desigur, așa cum am menționat mai devreme, după un timp mult mai îndelungat) trebuie să facem mai multe sacrificii, iar acest lucru, la rândul său, încurajează renunțarea și oprirea pierderii în greutate (apar gândurile că Asta nu e pentru mine, nu mai pot funcționa așa, am făcut deja atât de multe și tot nu am rezultate). Folosirea unui agent bun, recomandat de experți, ne va întări motivația, deoarece va elimina necesitatea de a face sacrificii mult mai mari și va elimina efectele situațiilor, în care nu am

reușit (de exemplu, când se întâmplă o dată să mâncăm ceva mai multe dulciuri decât ar trebui – este greu să ne așteptăm de la toată lumea la o rezistență de fier și la o autodisciplină deplină; astfel de situații se întâmplă și este bine, când influența lor asupra întregului proces de slăbire este redusă).

 • Acțiunea unui produs bine gândit și conceput nu se limitează la susținerea pierderii în greutate; ingredientele sale pot avea, de asemenea, un efect benefic asupra sistemului digestiv în alte moduri (de exemplu, prevenirea constipației și a diareei), precum și reducerea riscului de a dezvolta anumite boli. Piperinox are, de asemenea, un avantaj suplimentar: conținutulsău ridicat de cromeliminecarenecesită crom

suplimente.

 • Fără a lua remediul potrivit, riscați o mulțime de efecte yo-yo.

Cu toate acestea, merită să ne amintim că, în ciuda numărului imens de avantaje și beneficii ale preparatelor de slăbire, acestea nu sunt miracole – o dietă adecvată, echilibrată și o activitate fizică suficientă sunt esențiale pentru un proces de slăbire adecvat. Acest fapt este adesea trecut cu vederea, ignorarea lui are ca rezultat un număr mare de opinii care susțin că preparatele de slăbire nu funcționează și reprezintă o cheltuială inutilă – acest lucru nu este adevărat, după cum arată cercetările științifice.

În planificarea unei diete adecvate, putem cere ajutorul unui dietetician, informații despre cantitatea de activitate fizică recomandată pot fi găsite pe site-urile medicale, inclusiv pe cel al OMS (Organizația Mondială a Sănătății).

Piperinox – disponibilitate și preț

Piperinox se comercializează în pachete care conțin o rezervă de capsule pentru 1 lună. Prețul unui pachet este de 169 PLN, dar acesta poate fi redus semnificativ, deoarece producătorul oferă seturi promoționale:

 • Standard

– plătim pentru 2 pachete și primim unul gratuit (în total: o aprovizionare de 3 luni). Prețul per pachet în conversie: 112,66 PLN

 • Optimal –

cea mai frecvent aleasă de clienți și, de asemenea, cea mai rentabilă. Plătim pentru 3 pachete și primim 3 pachete gratuit (în total: o aprovizionare de 6 luni). Prețul pe pachet, calculat la 84,50 Lei, este la jumătate din prețul inițial.

Piperinox – de unde să cumpărați?

Cel mai bun loc pentru a cumpăra acest produs este site-ul web al producătorului . Există oferte promoționale foarte atractive, în plus, putem fi siguri că primim produsul original. Există o opțiune de livrare în numerar, în recenzii puteți găsi, de asemenea, informații că pachetele sunt ambalate într-un mod corespunzător, astfel încât să nu puteți vedea ce se află în interior – discreția este un element important pentru mulți oameni.

Dacă găsiți undeva un preț mai atractiv pentru Piperinox, merită să contactați producătorul produsului, deoarece există un risc ridicat ca acesta să fie contrafăcut (este dificil să oferiți un produs la un preț mai mic decât prețul nominal cu mai mult de jumătate).

Există o mulțime de falsuri ale acestui agent pe Internet, un truc comun al vânzătorilor necinstiți este de a da în titlul licitației ca Piperinox sau numele care sugerează achiziționarea originalului în combinație cu o notă cu litere mici de tipar oferta se referă la înlocuire.

Originalitatea este importantă din cauza compoziției unice a Piperinox fără substanțe artificiale. Înlocuitorii sunt mult mai greu de absorbit și, prin urmare, mai puțin eficienți.

În plus, nu toate pot fi licențiate și testate în mod corespunzător – numai preparatul original este pe deplin sigur pentru sănătate și nu are efecte secundare.

De asemenea, important pentru mulți oameni este faptul că capsula este complet vegetariană, deoarece puteți fi aproape sigur că acest lucru nu este cazul falsurilor și înlocuitorilor.

CUMPĂRAȚI ACUM 2+1

Merită să folosiți Piperinox? Rezumat, opinii

Analiza compoziției formulei nu lasă nici o îndoială – Piperinox a fost conceput de experți pentru a maximiza asimilabilitatea, eficacitatea și siguranța utilizării. Acesta conține numai substanțe naturale, deci nu există efecte secundare.

Folosește inovații precum BioPerine® și DRcaps®. Produsul reduce pofta de mâncare și stimulează metabolismul grăsimilor; de asemenea, are un efect pozitiv asupra diferitelor organe și sisteme ale corpului uman. Raportul calitate/preț este aici la un nivel foarte ridicat – preparatele concurente au prețuri similare sau mai mari și oferă mult mai puțin.

Alegerea Piperinox este încurajată și de o promovare favorabilă pe site-ul producătorului.

Recenzile despre Piperinox din surse de încredere (cum ar fi blogurile cu o lungă durată de menținere sau site-urile agregatoare de opinii, unde fiecare utilizator este verificat cu atenție, ceea ce elimină roboții sau recenziile false) sunt foarte pozitive.

Printre persoanele care recomandă utilizarea Piperinox se numără experți precum nutriționiștii. Numeroase povești de la utilizatorii forumurilor și de la bloggeri arată că, atunci când este combinat cu o dietă adecvată, echilibrată și cu activitatea fizică, utilizarea acestui produs poate duce la rezultate foarte bune. Acest lucru arată că atunci când alegeți un ajutor pentru pierderea în greutate, ar trebui să optați pentru Piperinox.


Udostępnij

O autorze

Mă numesc Teresa Torp și sunt absolventă a Școlii de Dietetică de la Harvard din România. Am absolvit 7 ani de studii în psihologia adulților și dietetică. De aproape 15 ani ajut oamenii cu diverse probleme de sănătate (pierdere în greutate, creștere musculară, probleme erectile, probleme de piele). Am petrecut ultimii ani cercetând și alegând cele mai bune suplimente de pe piață, astfel încât acestea să fie perfecte pentru persoanele care folosesc cunoștințele mele descrise pe acest blog. Toate informațiile pe care le ofer pe acest site sunt susținute de cercetări și de cunoștințele mele. Specialitatea mea este obezitatea și problemele de piele (acnee, piele uscată sau grasă). Dacă aveți o problemă cu oricare dintre aceste lucruri, ați ajuns la locul perfect. Cu cunoștințele și experiența mea, vom rezolva problema dumneavoastră.