Într-o lume plină de mișcare, responsabilități și stres, diversele afecțiuni care afectează oamenii sunt din ce în ce mai frecvente. Printre acestea se numără durerile articulare supărătoare, cunoscute și sub numele de artralgie, care nu sunt cauzate doar de bătrânețe, așa cum se acceptă în mod obișnuit. Ele sunt, de asemenea, o complicație a efortului fizic excesiv sau a pierderii de vitamine și minerale în organism. Uneori, însă, afecțiunile cartilajului articular și ale țesuturilor însoțitoare pot apărea sub influența unor factori genetici sau fără niciun motiv – atunci, indiferent de cauza durerii, merită să ajungem la un ajutor profesionist, de specialitate, sub forma unui supliment alimentar de înaltă calitate care protejează articulațiile și oasele.

NU AȘTEPTA! CUMPĂRAȚI ACUM. PROMOVARE -50%

Artrita

Cum puteți recunoaște că suferiți de artrită? Afecțiunile osoase și articulare se manifestă de obicei prin dureri la nivelul încheieturilor mâinilor și genunchilor, iar mai rar implică țesuturile din jur. Întregul proces al artritei are loc prin rigidizarea inițială a cartilajului articular și a zonelor adiacente, care se transformă apoi în durere agravantă. Chiar și atunci, este recomandabil să interveniți și să începeți să luați medicamente adecvate, adaptate pentru a ameliora inflamația. Lipsa unui răspuns adecvat la semnalele trimise de organism poate duce chiar la inflamarea ligamentului, tendonului sau a bursei sinoviale.

Cauza anomaliilor articulare și a dezvoltării lor își are rădăcinile în mai mulți factori. Printre aceștia se numără;

– poziția continuă și monotonă în șezut sau în picioare (creată de obicei în timpul serviciului)

– Activitatea fizică prea intensă și care pune presiune asupra articulațiilor (cross fit, culturism)

– obezitate

– lipsa de exerciții fizice

– deficiențe de vitamine și microelemente

– epuizarea colagenului din cauza vârstei înaintate

– modificări degenerative

– sănătate precară

Atunci când apar primele simptome de osteoartrită, merită să luați ProFlexen de cea mai nouă generație cât mai curând posibil. Acest supliment este recomandat tuturor celor care observă o rigidizare a articulațiilor sau o creștere a durerii la nivelul acestora. De asemenea, ar trebui utilizat în scop profilactic de către persoanele care prezintă un risc din cauza vârstei înaintate, a obezității, a stilului de muncă sedentar sau a participării active la sporturi care pun presiune asupra articulațiilor.

ProFlexen Compoziție

ProFlexen este o adevărată injecție de substanțe naturale, atent compuse, îmbunătățind funcționarea întregului sistem osteoarticular.

Unul dintre ingredientele principale ale ProFlexen este colagenul de tip II UC-II® dezvoltat și testat în detaliu în SUA. Acest element patentat american corectează și îmbunătățește eficient starea și mobilitatea articulațiilor, reducând la minimum durerile apărute în timpul activității fizice.

Colagenul de tip II – UC-II® este una dintre cele mai caracteristice substanțe conținute în ProFlexen. Cu toate acestea, întreaga compoziție a acestui supliment este formată din multe minerale și elemente esențiale care nu numai că ajută articulațiile deteriorate, dar afectează și buna funcționare a întregului organism. Printre acestea se numără:

 • extract indian – cunoscut și sub denumirea de extract de struț cu tulpină lungă. Datorită conținutului său ridicat de curcumină, îmbunătățește sănătatea și funcția generală a oaselor și articulațiilor.
 • extract de ghimbir – este cunoscut de secole printre susținătorii medicinei alternative. Acesta previne perfect rigiditatea matinală a articulațiilor și susține mobilitatea acestora.
 • glucozamină – un ingredient natural care face parte din țesutul cartilaginos. Încetinește procesul de degradare a cartilajului, îmbunătățește mobilitatea articulațiilor și susține regenerarea acestora.
 • vitamina C – în afară de susținerea imunității naturale, vitamina C joacă un rol esențial în producția de colagen.
 • condroitină – această substanță previne frecarea neplăcută a articulațiilor și cartilajelor prin îmbunătățirea vâscozității sinoviale și a nivelului adecvat de hidratare.
 • bromelaina – această enzimă se găsește în mod natural în ananas și este extrem de utilă în ameliorarea durerii.
 • zinc – este un adevărat remediu pentru cei care se luptă cu artrita reumatoidă. Ajută la ameliorarea durerii și îmbunătățește sănătatea pielii, a părului și a unghiilor.
 • MSM – este un compus organic de sulf care este folosit pentru a trata osteoartrita, printre alte afecțiuni. Acesta tratează inflamația articulațiilor și previne apariția durerilor.
 • extract de papaya – datorită unei cantități mari de antioxidanți, reduce inflamația și reduce riscul de artrită reumatoidă.
 • mangan – sprijină menținerea oaselor puternice și sănătoase, susține formarea țesutului conjunctiv.
 • seleniu – ameliorează durerile cauzate de inflamațiile articulare, inhibă diviziunea celulelor canceroase și protejează neuronii și celulele musculare cardiace
 • extract de tămâie – este apreciat de secole în țările din Orientul Îndepărtat, îmbunătățește flexibilitatea, rezistența și funcționarea generală a articulațiilor.

ProFlexen – rezultatele consumului pe termen lung

Subestimarea problemelor osteoarticulare se poate solda cu consecințe grave asupra sănătății, durere sau deteriorarea permanentă a abilităților motorii și a funcționării zilnice. Prin urmare, atunci când apar primele simptome de inflamație sau degenerare a articulațiilor, merită să se implementeze o suplimentare adecvată care să protejeze articulațiile și țesuturile adiacente.

O aplicare rapidă a suplimentului alimentar ProFlexen în rutina zilnică nu numai că vă va ajuta să vă mențineți o eficiență corespunzătoare, dar va contribui și la restabilirea unei mobilități articulare adecvate și la reducerea durerii. Studiile clinice au confirmat eficacitatea produsului chiar și în cazul persoanelor cu modificări degenerative mai severe.

Suplimentarea cu ProFlexen nu este doar o soluție excelentă pentru persoanele care se luptă deja cu tulburări osteoarticulare – este, de asemenea, o profilaxie adecvată pentru cei care participă activ la antrenamente de forță solicitante.

DOAR ASTĂZI PROMOȚIE. PROMOVARE -50%

Pentru a observa efectele, trebuie să luați produsul în mod regulat, conform recomandărilor producătorului. După doar câteva săptămâni de administrare a ProFlexen, puteți observa schimbări mari care se manifestă prin dispariția senzațiilor de rigiditate și durere articulară. La rândul său, după câteva luni, este posibil să observați o creștere a funcției și mobilității articulare, să nu mai aveți dureri în timpul activităților zilnice sau al exercițiilor fizice și chiar o inflamație minimizată a țesuturilor. Trebuie reamintit, totuși, că obținerea acestor rezultate este posibilă cu o suplimentare regulată care durează câteva luni.

ProFlexen – de unde se obține, dozaj

ProFlexn este o compoziție de ingrediente naturale, bazată pe 13 ingrediente esențiale pentru sănătate, care susțin motilitatea articulară și întărirea oaselor. Prin urmare, poate fi administrat cu succes de către adulți în orice etapă a vieții, indiferent de tipul de muncă sau de activitatea fizică.

Suplimentul alimentar ProFlexen trebuie administrat conform recomandărilor producătorului – de două ori pe zi, cu aproximativ 30 de minute înainte de masă. Un pachet conține 60 de comprimate, ceea ce este suficient pentru o lună întreagă de utilizare.

CUMPĂRAȚI ACUM. PROMOVARE -50%

Acest preparat poate fi obținut doar de pe site-ul oficial al producătorului. Achiziționarea directă de la sursă va preveni o posibilă fraudă sau contrafacere a produsului disponibil pe multe licitații populare, iar în caz de nemulțumire cu acțiunea medicamentului, garanția de 90 de zile va returna încet banii cheltuiți. În plus, pe proflexen.pl puteți întâlni multe promoții favorabile care vă vor ajuta să economisiți o sumă semnificativă de bani.

Udostępnij

O autorze

Mă numesc Teresa Torp și sunt absolventă a Școlii de Dietetică de la Harvard din România. Am absolvit 7 ani de studii în psihologia adulților și dietetică. De aproape 15 ani ajut oamenii cu diverse probleme de sănătate (pierdere în greutate, creștere musculară, probleme erectile, probleme de piele). Am petrecut ultimii ani cercetând și alegând cele mai bune suplimente de pe piață, astfel încât acestea să fie perfecte pentru persoanele care folosesc cunoștințele mele descrise pe acest blog. Toate informațiile pe care le ofer pe acest site sunt susținute de cercetări și de cunoștințele mele. Specialitatea mea este obezitatea și problemele de piele (acnee, piele uscată sau grasă). Dacă aveți o problemă cu oricare dintre aceste lucruri, ați ajuns la locul perfect. Cu cunoștințele și experiența mea, vom rezolva problema dumneavoastră.